дістав інфу на лігу міст в Аспі...
|
|
hlg | Дата: Четвер, 26.07.2012, 14:38 | Повідомлення # 1 |
user 1 level
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вот щяс я викопав у аспі...
одна большая группа из 16 команд потом в конце сезона топ4 на лан финалы едит минимальное колво игроков в команде из области = 3 допускаеться 2 из другой области Система Бо2 це коли граэ кожна команда з кожною в групі 2 карти, тоїсть ідуть очки! Нічія 1 очко, Пермога 3, програш відповідно 0 Якшо команда А вибрала інферно, команда Б вибрала тускан, то на тускані сторону вибирає команда А і наоборот! Монетка кидається для виясненя чіюж першу карту будуть грати(чи ножі) Квоти получають 2 команди...в кінці сизону 4 команди їдуть на лан-фінал! Подякував за увагу.Додано (26.07.2012, 14:38) --------------------------------------------- Перенесіть мб в розділ Ліги міст.
|
|
| |
SAN40WOLF | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 00:46 | Повідомлення # 2 |
user 8 level
Група: Адмінчеги
| Тепер би ше роздуплитися, коли і як реєструватись і можна грати))
|
|
| |
Sumatra | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 02:01 | Повідомлення # 3 |
user 1 level
| Quote (SAN40WOLF) Тепер би ше роздуплитися, коли і як реєструватись і можна грати)) я в їхню "цікаву" схему вїхав не зразу) отже, на сайті весгг потрібно зареєструватись усім ігракам(і запасним також бо потім заміни якшо будуть потрібні можна робити тільки з уже заявлених тімейтів), кеп (а точніше менеджер) реєструє команду,добавляє туда всіх тімейтів і аж тоді коли відкриється реєстрація на тернопільську кваліфікацію подає заявку на участь. Власне до цього прийшов я, якщо помиляюсь поправте. Але думаю що точну інформацію слід очікувати від Сіда.
Повідомлення відредагував Sumatra - Пятниця, 27.07.2012, 02:01 |
|
| |
hlg | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 02:06 | Повідомлення # 4 |
user 1 level
| так воно і є
|
|
| |
SpecnazZik | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 05:43 | Повідомлення # 5 |
user 1 level
| Шо б мені шпільнути на Тернопіль квалі нада регати тіму на весгг да?
|
|
| |
SAN40WOLF | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 09:23 | Повідомлення # 6 |
user 8 level
| Quote (SpecnazZik) Шо б мені шпільнути на Тернопіль квалі нада регати тіму на весгг да? Да. А ше, спішу вас розстроїти - в учотці іграків має писати, шо він з Тернополя, а не Києва, Африки і т.д.
|
|
| |
SpecnazZik | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 15:11 | Повідомлення # 7 |
user 1 level
| Ну я так поняв 3 з Тернополя має бути, а 2х дружбанів і з африки можна запросити.
|
|
| |
SAN40WOLF | Дата: Пятниця, 27.07.2012, 17:58 | Повідомлення # 8 |
user 8 level
| Quote (SpecnazZik) у я так поняв 3 з Тернополя має бути, а 2х дружбанів і з африки можна запросити. Вроді да, але ці африканські друзі не мають брати участі на других кваліфікаціях.
|
|
| |
SAN40WOLF | Дата: Субота, 28.07.2012, 01:05 | Повідомлення # 9 |
user 8 level
| Переписувався тільки шоно з Мейджером. Він каже, шо лан відбори в Львові будуть проходити в общедоступному порядку, тоість грати там можуть не тільки львівські команди, але і всі інші, головне - шоб це був західний регіон. Потім, по словам мейджера буде онлайн кваліфікація, але вже між львівськими командами. Чесно кажучи я нічого не поняв... Такий великий турнір, і така нерозбериха. Ше мейджер сказав, шо вони будуть крім львову участвувати в Тернопільських відборах... Кароче, треба машнити Алерта, бо роздуплитись в цьому всьому важко)
А, і ше чуть не забув. Мейджер каже, шо реєстрація на весгг, тільки для онлайн кваліфікацій, а кваліфікації на лані проходять регу походу по клубах.
Дана інфа може бути і не правдива, такшо гарантії не даю ніякою. З понеділка поговору з сідом, може запілим запасну реєстрацію в нас на форумі, так, як це замутили в ТНТ арені. В кого є якась інфа, кидайте її сюди, бо шось втикнем і всіх побанять)
|
|
| |
Sumatra | Дата: Субота, 28.07.2012, 02:40 | Повідомлення # 10 |
user 1 level
| шоб не писати лишнього просто рекомендую особливо мейджеру прочитати регламент турніру.
кілька вирізок на мою думку корисних для тих хто ще не зрозумів що буде відбуватись:
Quote Игрок - может выступать только за команду своего города и только с подачи менеджера.
Quote 2.6 Система проведения: Лига (каждая команда сыграет с каждой по системе BO2 (в одной встрече играется 2 карты).
Quote По окончанию игры менеджеры команд обязаны проконтролировать полную численности pov-demo записей игроков своей команды и предоставить ссылки для скачки в новости к матчу
Quote 10.2 Команды обязаны строго соблюдать правила и регламент чемпионата!
Quote 4.4 Игрок обязуется: Не принимать участие в матчах не своего города Соблюдать правила лиги Соблюдать нормы спортивного поведении Не использовать запрещенные действия правилами и регламентом турнира Запрещено играть более чем за одну команду
Повідомлення відредагував Sumatra - Субота, 28.07.2012, 02:40 |
|
| |
hlg | Дата: Субота, 28.07.2012, 15:58 | Повідомлення # 11 |
user 1 level
| во-во...
|
|
| |
defaultNick | Дата: Неділя, 29.07.2012, 01:03 | Повідомлення # 12 |
user 1 level
| сумарта все що ти написав стосується беспосередньо тих команд які вже будуть приймати участь у самій лізі а не в її відбіркових етапах тут ненада нічого думати просто включіть логіку на львів дали 2 квоти на лан кваліфікацію і 2 квоти на онлайн кваліфікацію ви хочете сказати що 4 комадни будуть тіпа представляти львів бо так пише в правилах? ололо кваліфікації онлайн зроблені не для всіх областей і якщо є команди з міст в яких небуде ні лан ні олнайн кваліфікацій але вони хочуть приймати участь то їм нічого не залишається як їхати в місто де проходить кваліфікація і брати там квоту незалежно в якумі місті вони її взяли вони буду представляти те місто з якої більше полонива їх складо тобто 3є тіпів що стосується ОНЛАЙН кваліфікацій ТАМ строго реєстраціє на весі в повино бути міінімум 3 гравця які безспосередньо проживають в місті для його виділена онлайн кваліфікація А НА ЛАНІ МОЖУТЬ ПРИЇХАТИ ТІПИ з луцька наприклад в київ і взяти там квоту впринципі як це зробили ми поїахли на львівську кваліфікацію і спокійно прийняли там учатсь складом 4 терноппіль 1 ужгород реєестрація на лан кваліфікацію має проходити безспосередньо під керівництвом наглядом як хочете собі називайти тих людей які взялиль організовувати цю лан кваліфікацію для лан кваліфакації реєеструватись на весгг нетреба кароче я вам констатую факти а ви собі думайте що хочете =) Додано (29.07.2012, 01:03) --------------------------------------------- PS MeyJer
|
|
| |
hlg | Дата: Неділя, 29.07.2012, 14:31 | Повідомлення # 13 |
user 1 level
| Повна чуш, я впевнений шо не дозволять вам проходити кваліфікацію в Львові, може глянути коменти Ліги міст яка пройшла в дніпропетровську, половину команд не допустили...В тернополі є кваліфікація як і в 6 міст чи 7...в остальних онлайн квал...Дозволина область...не дальше...Це я виясняв у АСПІ...Не дозволять наприклад хмелям чи львову проводити у нас...хібашо +2 гравця тіпа...тоїсть наприклад спєц може спокійно взяти 2х людей з Хмеля да?чи там хоть з африки...але він ма право тіки відбори проходити в Тернополі і тільки на лані...Інфа від аспі...а правила стосується і лан і онлайн і кваліфікацій...
|
|
| |
SAN40WOLF | Дата: Неділя, 29.07.2012, 14:40 | Повідомлення # 14 |
user 8 level
| Quote (defaultNick) просто включіть логіку на львів дали 2 квоти на лан кваліфікацію і 2 квоти на онлайн кваліфікацію ви хочете сказати що 4 комадни будуть тіпа представляти львів бо так пише в правилах? ололо Окей, включив логіку. 16 областей бере участь. з 16 областей, якшо по дві квоти, то виходить 32 команди. Не думаю, шо це мало... А на весі вроді десь писало, шо своє місто будуть представляти тільки дві команди.
|
|
| |
defaultNick | Дата: Неділя, 29.07.2012, 15:37 | Повідомлення # 15 |
user 1 level
| накрути wow! логіку не включив! правила почитав! дякую ..
Повідомлення відредагував defaultNick - Неділя, 29.07.2012, 15:40 |
|
| |