• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Чому лагає КС на Windows 7?
SAN40WOLFДата: Вівторок, 26.06.2012, 23:11 | Повідомлення # 1
user 8 level
Група: Адмінчеги
Статус: Offline
Поставив собі віндовс 7 і став одним з багаточисленної армії юзерів, чиї КС клієнти підвергнулись лагам на цій ОС. Вся біда полягає в тому, що конкретно пригає пінг і фпс. На ХР все норм.

CoCOsmallДата: Середа, 27.06.2012, 00:44 | Повідомлення # 2
user 7 level
Наскфльки я чув, гра не оптимізована для 64-бітній версії, тому варто попробувати на 32-бітній.
Спробуй запустити КС в "Режиме совместимости с ХР", але я сумніваюсь що поможе.

$iDДата: Середа, 27.06.2012, 14:31 | Повідомлення # 3
user 1 level
сань, я знаю конфіг твого компа. він просто не стягує 7 як має стягувати. Віндоуз севен як повноцінний наслідник мертвонародженої Вісьти ніфіга не призначений для заліза купленного хоча би років 4-5 тому. Це операційна система для топового жиліза з 4+ гб озу. Саме з такою кількістю сімці нарешті вистачатиме оперативної памяті для свого аеро, напівпрозорих панелей та інший свисто-перділок і може навіть залишаться ресурси для іншиг програм\ігор.
такщо краще став XP x86 і насолоджуйся осью провіреною 12 роками експлуатації, повністю відлагодженою, з рівнонаписаними сценаріями виконання операцій і без всякого лишнього непотребу =)

CoCOsmallДата: Середа, 27.06.2012, 15:11 | Повідомлення # 4
user 7 level
Aero можна відключити smile та й він7 автоматично відключає його, у випадку нестачі системних ресурсів.

MurohaДата: Четвер, 28.06.2012, 14:48 | Повідомлення # 5
user 1 level
Група: Користувачі
Я читав що на 7 не можна запустити КС через openGL!!!

IgorekДата: Четвер, 28.06.2012, 14:56 | Повідомлення # 6
user 1 level
Група: NEWSmaker
Я читав що на 7 не можна запустити КС через openGL!!!

просто треба всі драйвера норм поставити і все буде норм.
в мене спочатку непрацювало opengl і 32bit потім норм переставив двайвера і все запахало правда лагало...
після чого я просто норм настроїв кс і інет. все гуд. правда зараз я вже на хр., але скучаю за сімкою (вона прикольніша)

$iDДата: Четвер, 28.06.2012, 17:01 | Повідомлення # 7
user 1 level
Quote (CoCOsmall)
Aero можна відключити та й він7 автоматично відключає його, у випадку нестачі системних ресурсів.

тут справа не тільки в аеро. це проблема більшості софт-програмістів, коли з прогресом заліза, вони перестають рахувати кожен лишній кілобайт якимй загружається в озу і кожен лишній процес, який має оброблятися процесором. З 7, та і з вістою та ж проблема, вони розраховані на потужні машини (від core2duo\3 gb ddr і вище), при такому конфізі особливо заморочуватися з оптимізацією опрацювання задач і не треба, але на старіших машинах це дуже відчутно.
Тому кажу. якшо машина стара треба юзати хр = )
Ще від себе додам, мені абсолютно не потрібні графічні навороти в вінді, всякі лишні вспливаючі вікна і т.д. головне шоб була стабільність роботи і економія ресурсів компа. Тому навіть на топових машинах юзаю поки що ХР (правда 64-бітну версію), немає. правда підтримки дірект Х 11, але поки що, не так багато ігор його вимагають.

SAN40WOLFДата: Четвер, 28.06.2012, 21:06 | Повідомлення # 8
user 8 level
Найшов я на одному сайті інфу по мої проблемі. Треба мутити шось в реєстрі. Создавати якиї окремий файл і т.д. Ше там пишуть, шо проблема може бути через звук О_О)

Сід, прикол в тому, що навіть ЛоЛ (ліг оф легендс) на відовс сім в мене витягує 27-30 фпс, при тому, шо на ХР при установлених драйверах і т.д. тільки 16-18.

І ше мене настрожила останя ХРішка, яку я ставив) Перший раз вона в мене прожила 10-15 хв другий раз 2 дня вроді) Приййшлось ставити те, шо було під рукою на діску.

SAN40WOLFДата: Середа, 25.07.2012, 02:00 | Повідомлення # 9
user 8 level
Вроді роздуплився з проблемою. Як не дивно, але причина лашів в ЗВУКОВІ. Вирубую звук в ксі, і не лагає. То біда. Перехожу на ХР

hlgДата: Четвер, 26.07.2012, 15:03 | Повідомлення # 10
user 1 level
паци, новий проц ай5 2500к з 4 Озу тяне вінду сьому даже не нагржує 2% процесор...кс 100%фпс не приграє даже коли антівірус обновляється, в землю 4.5-5.5к таймрефреш, тaке добро стоїть 4.5к-5к гривень взагалі...
Але всеодно чув що під кс як не крути кражче ХП...просто тоді я встрачу половину своїх параметрів компа...з Хорошим компом і на 7 не погано.

Повідомлення відредагував hlg - Четвер, 26.07.2012, 15:04

SAN40WOLFДата: Четвер, 26.07.2012, 17:24 | Повідомлення # 11
user 8 level
Сьома вінда - класна штука, але вона відповідно вимагає класного компа... Постав вінду ХР х64. І походу нічого не потіряєш.

SumatraДата: Неділя, 29.07.2012, 12:04 | Повідомлення # 12
user 1 level
в мене на другому кампі 2гб оперативки 800тки бідний двоядерний проц а відяха вобше інтегровава, вінда 7 літає наура кс также... нема на кампі срачу нема і лагів. на крайняк якшо в вас ну там взагалі біда древня стоїть то качайте 7мку гейм едішин, маю таку вісту на ній 3 роки просидів, атлічний варіант для слабеньких кампів...

а взагалі рулить МАК ОС, вінда калл ))

SAN40WOLFДата: Неділя, 29.07.2012, 21:48 | Повідомлення # 13
user 8 level
В мене тоже вінда літала на ура, але був сумашечий прикол з КСом. Коли вихожу на двох або більше тіпів, пінг підпригував з 15 до 120, а фпс падав до 50. В диму фпс взагалі вище 20ти не піднімався... Як виявилось це все фікситься командою volume 0 в каесі.... перейшов на ХР все чотко, ніяких лагів. Кстаті, я навіть в неті находив статтю, як пофіксити такі лаги, там треба було добавляти якісь понти в реєстрі і т.д.

Зара знов юзаю ХР. Скучаю за 7, але коли захожу в КС, то розумію, щл ну його нафіг той 7 віндовс)))

SumatraДата: Неділя, 29.07.2012, 22:04 | Повідомлення # 14
user 1 level
Quote (SAN40WOLF)
Коли вихожу на двох або більше тіпів, пінг підпригував з 15 до 120, а фпс падав до 50. В диму фпс взагалі вище 20ти не піднімався

прям як в крапці на чемпі))))))))))))

SAN40WOLFДата: Неділя, 29.07.2012, 22:49 | Повідомлення # 15
user 8 level
А чо ти Сіду не казав, шо в тебе лагав комп? В всіх нормально вроді було.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: