Головна » 2012 » Серпень » 16 » Заміна в складі CYBERPLACE CS
15:45
Заміна в складі CYBERPLACE CS

Як ми вже раніше повідомляли, наша команда поїде до Львову, аби виступити на M&M Lan Cup, проте, як стало сьогодні відомо, виступати CYBERPLACE будуть з однією заміною.

Після багатьох зіграних ігор, праків та турнірів, наш колектив вирішив зробити заміну, з якою і буде виступати на лані в Львові, та грати свої матчі в всеукраїнському турнірі Ліга Міст. Як повідомив капітан команди CYBERPLACE - Андрій Hooliganja Баланов, склад команди залишив Микола Affro (Marimo) Печенков, а його місце в команді посяде Артур Art1k.

Коментар Hooliganja:

"Таке рішення приняла вся команда, ми звичайно вдячні Марімо, що перебував з нами і допомагав  нам в важких ситуаціях, але в тімплеї важливо щоб кожен гравець, знав коли зупинитися і вмів приймати будь який результат гри, будь то виграш чи програш команди. Звичайно програвати не приємно, але це чекає кожного, тимбільше в кіберспорті, рано чи пізно. Також моїм рішенням було привести в склад команди артіка. Надіюсь він викладеться на всі 100% і зможе наздогнати нас, до Львову." 

На данний момент, тренування оновленого составу проходять по максимуму. Команда зіграється та готує нові тактики і заготовки.

Категорія: Counter-Strike 1.6 | Переглядів: 533 | Додав: SAN40WOLF | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0


Відвідали сьогодні: